Geplaatst op Geef een reactie

Openingstijden-wijziging

Photo by Artem Bali

Nu we een half jaar open zijn, hebben we een mooi aantal vaste klanten opgebouwd en worden we nog elke dag dat we open zijn door nieuwe bezoekers ontdekt. Een superfijn begin! En ook een mooi moment om te kijken of er iets mag veranderen. Het is me nu namelijk wel duidelijk dat Bourgondiërs op woensdag en donderdag niet in de ochtend langskomen voor wijn en Franse kaas. Vandaar dat de openingstijden worden aangepast. De enkeling die wel in de ochtend kwam zal ik informeren dat die in de middag mag komen. Dat zal mijn moeder met alle liefde doen 😉

Om meer mensen de kans te geven ons in het weekend te bezoeken, zal de fromagerie op één koopzondag per maand ook open zijn. Dat is trouwens een ideale dag om een tafeltje te reserveren en ter plekke van een kaasplankje vol Franse heerlijkheden te genieten.

De nieuwe openingstijden zijn voortaan als volgt:
Woensdag 12.00 – 17.00 uur
Donderdag 12.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 –  17.00 uur
1e zondag van de maand: 12.00 –  17.00 uur

Had je dus nog geen kans om langs te komen omdat je altijd op zondag shopt? Schrijf dan alvast 5 april, 3 mei en 7 juni in je agenda.

Geef een reactie